GENÇ KADRO EĞİTİMİ 7-8 KASIM 2009’DA ANKARA’DA YAPILDI…

269

” ‘0’ =’188′ ‘5’


‘5’ ‘290″>
]Genç Kadro Eğitimine Adana, Ankara 1 ve 2 Nolu Şubeler, Antalya, Balıkesir, Bartın, Bursa, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Hakkari, İstanbul 1-2-3 Nolu Şubeler, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Mersin, Samsun, Van, Zonguldak Şubelerimiz ile Adıyaman, Afyon, Amasya, Batman, Bitlis, Bolu, Düzce, Hatay, Karabük, Karaman, Sinop İl Temsilciliklerimiz katılmıştır.
Eğitim Programımız 7 Kasım 2009 tarihinde Genel Başkanımız Osman BİÇER’in açılış konuşmasıyla başlamış ve Eğitimci Dengiz SÖNMEZ ile Fevzi YILMAZ tarafından tanışma ve kaynaştırmaya yönelik etkin iletişim metotları ile sürdürülmüştür.
Öğleden sonra Muğla Üniversitesi Yrd.Doç.Fatih GÜNGÖR’ün sunumunu yaptığı ‘Kamunun Yeniden Yapılandırılması’ konu başlığıyla katılımcıların da işyerlerinden örnekleriyle eğitim programımızın günü bitirilmiştir.
8 Kasım 2009 tarihinde DİSK/Genel-İş Uzmanı Engin SEZGİN’in ‘Sendikal Mücadele Tarihi, Sendika Siyaset İlişkisi’ konularıyla eğitim programımız başlatılmış, daha sonra ‘İşyeri Çalışmasında Strateji ve Yöntem’ konusu Eğitimci Fevzi YILMAZ tarafından verilmiştir.
Daha sonra KESK ve BES mücadele tarihi CD gösterimi ile sonlandırılmıştır.