BARIŞ GÜVERCİNİMİZ ÖZVER GÖKHAN ARPAÇAY’I İŞYERİNDE VE MEZARI BAŞINDA ANDIK!

447

Özver Gökhan Arpaçay’ı Unutmadık, Unutturmayacağız!

10 Ekim Ankara katliamında yitirdiğimiz Üyemiz Özver Gökhan ARPAÇAY, Kars’taki mezarı başında ve İstanbul’da çalıştığı işyerinde anıldı.

Kars İl Temsilciliğimiz Özver Gökhan ARPAÇAY’ı mezarı başında andı. Gerçek sorumlular yargılanana kadar mücadelemizin devam edeceği, yitirdiğimiz arkadaşlarımızın bizlere bıraktığı en değerli emanet olan emek, barış ve demokrasi mücadelesini hep beraber, kol kola omuz omuza büyütmeye kararlı olduğumuz sözü verildi.

İstanbul 2 No’lu Şubemiz ve Yapı Yol-Sen ise Arkadaşımızın çalıştığı İstanbul Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü’nde anma etkinliği düzenledi. Anmaya, Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Yapı Yol Sen MYK ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ve Özver Gökhan Arpaçay’ın mesai arkadaşları katıldı.

Mesai arkadaşlarının ve Şube Yöneticilerimizin yaptığı konuşmalarda; 10 Ekim’de katledilen Arkadaşımızın  insani yönleri ağır basan duyarlı bir insan olduğu, yapılan saldırının insanlığa karşı yapılmış olduğu, davalar sürecinin saldırganları kollar bir şekilde geliştiğinin ve böyle büyük bir saldırıya rağmen tek tutuklu sanık bulunduğunu, katliamda gerekli önlemleri almayan kamu görevlileri hakkında herhangi bir yargılanmanın bulunmaması, hukuk sürecinin vicdanı yaraladığı belirtilerek, işlemeyen yaralanmış bir adaletin ülkedeki herkes için bir tehlike olduğu belirtildi.

Büro Emekçileri Sendikası olarak; Özver Gökhan Arpaçay nezdinde katliamda yitirdiğimiz canlarımızı 7. yıldönümünde bir kez daha anıyor, emanetleri olan emek, barış ve demokrasi mücadelemizi sürdüreceğimizin sözünü bir kez daha yineliyoruz.

Affetmeyeceğiz, unutmayacağız, unutturmayacağız!