ANKARA ŞUBELERİMİZ, SENDİKAMIZIN 24. YIL KURULUŞ YILDÖNÜMÜ DOLAYISIYLA DÜZENLEDİĞİ ETKİNLİKTE ÜYELERİMİZLE BİRARAYA GELDİ…

457

Ankara Şubelerimiz, Sendikamızın 24. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla düzenlediği etkinlikte üyelerimizle biraraya geldi.

24 Haziran 2022 Cuma günü Vedat Dalokay Kokteyl Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, Üyelerimizin yanı sıra, KESK Yürütme Kurulu Üyesi Zeynep Korkmaz ve KESK’e bağlı sendikaların yönetici ve üyeleri katıldı.

Sunuculuğunu Ankara 1 No’lu Şube Yönetim Kurulu Üyemiz Nigar Dinçer ve Ankara 2 No’lu Şube Yönetim Kurulu Üyemiz Veli Çelik’in birlikte yaptığı etkinlik, mücadele tarihimizi anlatan slayt gösterimi ile başladı. Ardından sırasıyla Ankara 1 No’lu Şube Başkanımız Ercan Erdoğan, Ankara 2 No’lu Şube Başkanımız İhsan Gülhan, Genel Başkanımız Bahadır Berdicioğlu ve KESK Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Zeynep Korkmaz, kuruluş yıldönümümüze ilişkin birer konuşma gerçekleştirdi.

Şube Başkanlarımız etkinliğe katıldıkları için Üyelerimize teşekkür ederken, Genel Başkanımız tarihimize vurgu yaparak, bu yolda kararlılıkla ve dirençle mücadelemizin devam ettiğini söyledi. Zeynep Korkmaz ise BES’in sendikal mücadelede önemli bir yere sahip olduğuna vurgu yaparak mücadelemizde başarılar diledi.

Veli Çelik’in okuduğu şiirlere ve Grup Günyüzü’nün müziklerine eşlik eden Üyelerimiz, birlikte olmanın, BES’li olmanın gururu ve mutluluğunu yaşadı.

Yaşasın BES!
Yaşasın KESK!
Yaşasın örgütlü mücadelemiz!