18 MAYIS’TA YİTİRDİĞİMİZ MAHMUT YAVUZ, ANKARA ŞUBELERİMİZ TARAFINDAN YAPILAN ETKİNLİKLE ANILDI…

392

18 Mayıs 2022 tarihinde yitirdiğimiz geçmiş dönem Ankara 2 No’lu Şube Yönetim Kurulu Üyelerimizden Mahmut YAVUZ, Ankara Şubelerimiz tarafından 4 Haziran 2022 Cumartesi günü düzenlenen etkinlikle anıldı.

Saygı duruşu, açılış konuşması, video ve fotoğraf gösterimi, konuşmalar, şiir dinletisi ve anı defterinin açılışının yapıldığı etkinlik, kendi sesinden “Bekle Bizi İstanbul” şarkısının dinlenmesi ile sonlandırıldı.

Etkinliğe Genel Başkanımız Bahadır Berdicioğlu, önceki dönem Genel Başkanımız Bülent Kaya ve Mustafa Çınar, Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz, KESK’e bağlı sendikaların üyeleri, mesai arkadaşları ve yakınları katıldı.

Ankara Şubelerimizin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda;

“Bizler, yani 18 Mayıs günü kaybettiğimiz Mahmut Yavuz’un dostları, mücadele arkadaşları uzun bir yolun yolun yolcusuyuz. Sonunda insanlığı güzel günlerin beklediğini inandığımız bu uzun yolculuk boyunca aramızdan fiziksel olarak ayrılan arkadaşlarımız olabiliyor.

Mahmut Yavuz da gülümseyişini ve inancını bize emanet ederek başka bir boyuta geçti. Sen rahat uyu Mahmut Yoldaş, bize bıraktığın ne varsa, insanlık adına, kardeşlik adına gözümüz gibi bakacağız.

Ama bil ki sol yanımızda bir sızı hiç eksik olmayacak. Keşke bu kadar erken ayrılmasaydın, bize bu yolculukta daha fazla eşlik edebilseydin…” ifadeleri yer aldı.

Anısı mücadelemizde yaşayacak…
Unutmayacağız!