BASKILAR BİZİ YILDIRAMAZ…

231
[kck]div class=’img_caption ‘ style=’float: ; width: 314px;”’ ‘0’ class=’caption’ ‘5’

‘5’ ‘314″>
]06.11.2008 Perşembe günü saat 12.15 – 13.00 arasında KESK Hakkari Şubeler Platformu tarafından hayata geçirilen “Baskı, Sürgün ve Soruşturmalar Bizi Yıldıramaz” Konulu Kitlesel Basın Açıklamasıyla ilgili bilgi ve belgeler ektedir.
KESK Hakkari Şubeler Platformunun almış olduğu karar üzerine Hakkari de hayata geçirilen Kitlesel Basın Açıklamasına yaklaşık olarak 1000 civarında emekçi katılım sağlamıştır.
KESK Hakkari Şubeler Platformu Binasından Basın Açıklamasının yapıldığı Hakkari Vergi Dairesi Müdürlüğü önüne kadar büyük bir disiplin içinde yürüyen yaklaşık 1000 kişilik kitle Basın Açıklamasının yapılacağı yere geldiğinde gerekli düzeni mümkün olan en kısa süre içinde almıştır.
Yürüyüş güzergahı boyunca eyleme katılan ve destek veren tüm katılımcılar tarafından; ‘Baskılar Bizi Yıldıramaz’, ‘Sürgünler Bizi Durduramaz’, ‘Yaşasın Halkların Kardeşliği’, ‘Emekçiyiz Haklıyız Kazanacağız’, ‘Direne Direne Kazanacağız’, ‘Savaşa Değil Eğitime Bütçe’, ‘Savaşa Değil Emekçiye Bütçe’, ‘Yaşasın Barış’, ‘Emekçiye Değil Çetelere Barikat’ sloganları coşkuyla atılmıştır.
KESK Hakkari Şubeler Platformu tarafından hazırlanan Basın Bildirisi, KESK Hakkari Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü ve Eğitim Sen Şube Başkanı İsmail ATA tarafından okunmuş, ardından Genel Başkanımız Osman BİÇER ve Eğitim Sen Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa ECEVİT tarafından da açıklamalarda bulunulmuştur.
KESK Hakkari Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Eğitim Sen Hakkari Şube Başkanı İsmail ATA ve Genel Başkanımız Osman BİÇER’in Hakkari’de yapmış olduğu Basın Açıklamalarına ait yazılı metinler ektedir.
KESK Şubler Platformu basın açıklaması için tıklayınız.
Genel Başkanımız Osman BİÇER’in konuşma metni için tıklayınız.